SvR
SmackDown!
1.O pretendenta do pasa World Heavyweight Championship! vs
(Rey Mysterio vs Jeff Hardy)
2.O pretendenta do pasa World Heavyweight Championschip! vs
(Michael McGillicutty vs Wade Barrett)
Jak dojda nowi do SD to dodam ich do karty!!
Jestem Generalnym Managerem Smackdown!
SmackDown!
Jestem gotowy do walki...
SmackDown!
1.Michael McGillicutty vs Wade Barrett o pretendenta do pasa WHC!
wchodzcie..
SmackDown!
McGillicutty wchodzi przy swoim theme
Ostatnio edytowany przez Michael McGillicutty (2011-01-08 15:34:52)
SmackDown!
We are one-wchodze powoli patrzac sie na mojego przeciwniki i witajac sie z fanami. Staje chwile przed ringiem i szybk wskakuje na ring.Wchodze na naroznik i witam sie z moimi fanami. Rzucam im koszulke NEXUS. Jestem gotowy
SmackDown!
*GONG!* kto ladniej napisze ten przejmuje inicjatywe..
SmackDown!
Kraze wokol ringu patrzac na rywala. Podchodze do niego i daje mu kopniecie w brzuch. Gdy on sie zgina szybko uderzam noga o jego glowe(jest zagluszony) i biegne w strone lin, odbijam sie i clothes line, pozniej drugi i trzeci a nastepnie gdy on lezy to podnosze go i robie suplex. Wstaje i daje kilka punchy noga o jego glowe.
SmackDown!
Michael zmierzył wzrokiem Wada, po czym zaczął z niego szydzić, uśmiechając się przy tym szyderczo. Powitał jeszcze fanów i rzucił się na przeciwnika. Uderzył go w głowę trzykrotni i kopnął go w brzuch aby ten się skulił, następnie walnął mu potężną maczugę w plecy i założył headlocka. Wykonał headlock take down i nie puszczając uchwytu dalej dusił go w parterze. Po chwili podniósł się i kopnął go parę razy w lewą rękę po czym wykonał na nią knee drop. Następnie podniósł Wada i wykonał mu body slam. Leżący Barrett otrzymał jeszcze parę kopniaków na tą samą ręką, a następnie został na nią założony arm bar.
SmackDown!
Armbar zapiete! Wade masz 5 szans na wyjscie z suba..
SmackDown!
Dosiegam noga jego glowe(bo mam dlugie) i daje mu trzy kopnaki. Wtedy on mnie puszcza i daje mu dwa kopniecia w glowe. Podnosze go i robie DDT.
SmackDown!
(przy wyjsciu z tej dzwigni obkrecam cale cialo i wtedy kopie w trakcie)
SmackDown!